Gratis gietvloer offertes vergelijken

Overweegt u om de vloeren bij u thuis te vervangen door gietvloeren? Dan is het verstandig om eerst offertes aan te vragen bij meerdere specialisten uit de buurt. Door de prijsopgaven met elkaar te vergelijken kiest u altijd voor de vloerder met de werkwijze, de prijs of het design dat het beste bij u past. Bent u benieuwd en wilt u prijsopgaven vergelijken?

Start gratis offerteaanvraag!

Wij garanderen dat alle specialisten uit ons netwerk over een ruime ervaring in het vakgebied beschikken, en u snel en vakkundig zullen ondersteunen bij de klus. Geef daarom vandaag nog uw wensen door via het contactformulier. Wij sturen u op basis van uw wensen maximaal vijf prijsopgaven toe. Vindt u hiertussen niet wat u zoekt? Geen probleem! Onze service is geheel kosteloos en vrijblijvend. Wij helpen u graag verder.

Alle voordelen op een rij!

De toepassing van gietvloeren bij zowel particulieren en bedrijven brengt diverse voordelen met zich mee. Dankzij deze voordelen hoeft u de gietvloeren pas na ongeveer 20 jaar te vervangen, zeker wanneer u deze toepast bij uw eigen woning. Wel is dan een stabiele ondervloer vereist. Een slechtere ondervloer kan scheuren in het oppervlak brengen. Voor gietvloeren geldt dat u onder meer profiteert van:

  • Een groot assortiment aan kleuren en designs
  • De mogelijkheid tot combinatie met een vloerverwarming
  • Een lange levensduur
  • Een grote draagkracht
  • Een stoot- en krasvrij resultaat
  • Weinig onderhoudstijd
  • Een grote hygiëne
  • Een naadloos oppervlak

Voor welke gietvloer gaat u?

Op het moment dat u besluit te kiezen voor een gietvloer, dan krijgt u de keus uit vele soorten stijlen en soorten. De meest gebruikte toepassing bij bedrijven is de epoxyvloer. Epoxyvloeren kennen een grote draagkracht, en zijn leverbaar in vele kleuren, zelfs de verwerking van uw bedrijfslogo in het oppervlak is een optie. Een tweede basismateriaal voor een kunstharsvloer is polyurethaan (pu), gietvloeren van polyurethaan kunt u combineren met een vloerverwarming, en vooral voor particulieren vormt dit een uitstekende oplossing. De cementgebonden gietvloer biedt de grootste draagkracht. Qua stijl krijgt u de keus uit onder meer opvallende gietvloeren in een aansprekende kleur, donkere tinten voor een rustieke uitstraling op kantoor, en witte vloeren voor toepassing in ziekenhuizen en fysiotherapie praktijken. Ook voor showrooms en winkels bestaan er verschillende speciale designs.

40% besparen door te vergelijken

Bent u benieuwd naar de opties voor een gietvloer bij u thuis? Hebt u een vraag over het verschil tussen epoxy en polyurethaan als basis voor de kunstharsvloer? Of wilt u weten wat de prijs is voor een steentapijt? Aarzel dan niet om vandaag nog ons contactformulier in te vullen. Door de offertes van meerdere professionals naast elkaar te leggen, is het mogelijk om tot wel 40% op de uiteindelijke investering te besparen. Kijk bij het vergelijken niet alleen naar de aangegeven eindprijs, maar ook naar de kosten voor de levering van materiaal, de eventuele aanpassingen aan de ondervloer en overige bijkomende kosten. Op deze manier weet u zeker dat u uw maximale budget overschrijdt, en geniet u spoedig van een nieuwe gietvloer!

Vergelijk offertes en bespaar tot 40% op uw klus!

Kies uit de ontvangen offertes voor het bedrijf dat het beste bij uw wensen past.

Gratis offertes vergelijken