Extra vloerwerken ontvangen?

Met vloeren leads regel je dat. Probeer het gratis.

Probeer het gratis

Verhoog je omzet met vloeren leads!

Heb je een bedrijf gespecialiseerd in het leggen van vloeren? Dan ben je vast voortdurend op zoek naar nieuwe klanten. Met onze leadservice wordt de acquisitie of het aantrekken van nieuwe klanten heel gemakkelijk. Op deze pagina lees je alles over onze leadservice. Je vindt onze belangrijkste voordelen en leest welke mogelijkheden je hebt om vloeren leads te kopen.

Wil je ook kwalitatieve vloeren leads ontvangen?

Wanneer je voor ons kiest om nieuwe klanten te werven betaal je altijd per ontvangen lead én een vaste prijs per lead. Zo bereken je eenvoudig het rendement van je investering en kun je snel je omzet verhogen! Vul nu het formulier in en en ontdek de mogelijkheden.

Voordelen van onze service

Het gebruikmaken van onze B2C leadservice is een eenvoudige manier om je omzet te verhogen. Maar dat is niet het enige voordeel! Laat ons je potentiële zoeken en je profiteert van de volgende voordelen:

 • Je loopt geen risico: je betaalt alleen voor de vloeren leads die je ontvangt. Geen instapkosten of een abonnement.
 • Rendement eenvoudig te berekenen: je betaalt een vaste prijs per lead.
 • Gegarandeerde kwaliteit: elke lead wordt handmatig gecontroleerd in ons servicecenter.
 • Je bepaalt zelf welke vloeren leads je wilt ontvangen. Ook leadgeneratie op exclusieve basis is mogelijk.
 • Je hoeft verder niets te investeren in marketing.
 • Zit er toch een verkeerde klantaanvraag tussen? Bij ons is het mogelijk om leads te reclameren, dan hoef je niet te betalen.

vloeren leads kopen

Wat zijn vloeren leads?

Wat zijn leads? Een vloeren lead is een aanvraag van een potentiële klant. Vaak gaat het om een gratis offerteaanvraag. Met de offerteaanvraag laat de klant zien interesse te hebben in jouw product. Nadat je de aanvraag hebt gekregen, neem je zelf contact op met de potentiële klant.

Wanneer je kiest voor leads op basis van vergelijken, wordt de aanvraag ook naar concurrerende bedrijven in je regio gestuurd. Je doet de klant dan een gunstig aanbod om de klus binnen te halen.

Bij ons is het ook mogelijk om te kiezen voor exclusieve vloeren leads. Dan ben jij de enige die de online aanvragen krijgt.

Leads kopen: hoe werkt dat?

Een offerteaanvraag laat zien dat iemand interesse in je diensten heeft. Het is dus een potentiële klant. Hoe werkt het proces van vloeren leads kopen?

Wij zorgen ervoor dat onze websites goed vindbaar zijn in Google, zodat er veel online aanvragen binnenkomen. Alle offerteaanvragen komen binnen bij ons servicecenter. Daar worden de vloeren leads gecontroleerd op kwaliteit, voordat ze aan jou worden doorgestuurd.

Als je online aanvragen ontvangen hebt, handel je de opdracht verder zelf af. Contact opnemen met de potentiële klant doe je per telefoon of per e-mail. Je doet de klant een aantrekkelijk aanbod, zodat jij de opdracht voor de klus krijgt.

Altijd kwalitatieve leads

Bij ons ontvang je altijd kwalitatieve leads, omdat iedere aanvraag eerst bij ons servicecenter terechtkomt. Dat heeft twee voordelen.

Ten eerste worden alle vloeren leads handmatig gecontroleerd door ons servicecenter. Er wordt gekeken of alle gegevens compleet zijn, zoals het adres, het telefoonnummer en het e-mailadres. Ook wordt gekeken of er een duidelijke omschrijving van de opdracht is.

Ten tweede is het bij ons mogelijk om leads te reclammeren. Ondankt onze strenge kwaliteitscontrole, is het toch mogelijk dat een lead niet helemaal naar wens is. In dat geval kun je deze eenvoudig reclameren.

Vaste prijs per lead

Wij doen niet aan ingewikkelde abonnementen of instapkosten. Onze leadservice is heel eenvoudig en glashelder:

 • Een vaste prijs per aanvraag
 • Je betaalt alleen voor de leads die je ontvangt
Wat is het voordeel van deze methode?

Je loopt ten eerste geen enkel risico, omdat je alleen betaalt voor wat je ontvangt. Ten tweede kun je het rendement van je investering gemakkelijk berekenen, omdat de prijs van een lead altijd hetzelfde is. Onze leadservice is dus altijd duidelijk en transparant.

Leads op exclusieve basis

Je kunt kiezen voor leadgeneratie op basis van offertes vergelijken. Je neemt dan zo snel mogelijk contact op met potentiële klanten om ze een aantrekkelijke offerte te sturen.

Wil jij geen concurrentie op de aanvraag? Kies dan voor leads op exclusieve basis.

Wat houdt exclusieve basis in? Wanneer je voor deze mogelijkheid kiest, wordt de online aanvraag enkel naar jou gestuurd en niet naar concurrenten uit jouw regio. Zo heb je een veel grotere kans om de klus binnen te halen.

Op zoek naar nieuwe klanten voor vloeren?

Ontvang kwalitatieve leads tegen een vaste lage prijs.

Probeer het gratis

Welke leads wil je ontvangen? Dit zijn de mogelijkheden!

Ben je op zoek naar vloerbedekking leads? Of is jouw bedrijf meer gericht op het reinigen van gietvloeren? Het fijne van onze service is dat je zelf kiest voor welke vloerwerkzaamheden je leads wilt ontvangen. Ook geef je aan in welke regio jij werkzaam bent. Dan kan een plaats zijn of zelfs een hele provincie.

Voor welke vloerwerkzaamheden kun je leads ontvangen?

 • Nieuwe vloeren leggen: gietvloeren, parket, tegels, laminaat, beton, tapijt, steentapijt of pvc.
 • Onderhoud van vloeren, zoals het reinigen of het repareren van kleine beschadigingen.
 • Het vervangen van verschillende soorten vloerbedekking, zoals laminaat, parket of tapijt.
 • Een andere klus? Overleg is altijd mogelijk!

gietvloer leads

Ook vloeren leads inkopen? Neem contact op!

Wil je de omzet van je vloerbedekkingsbedrijf verbeteren? Met onze leadservice is het nieuwe klanten werven heel gemakkelijk geworden. Dankzij ons servicecenter krijg je altijd kwalitatieve leads en dat tegen een vaste prijs! Je loopt dus geen enkel risico. Je bepaalt zelf welke leads voor welke regio je ontvangt en je bent niet aan een vervelend abonnement gebonden.

Probeer onze service vrijblijvend uit!

Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op. Om onze service uit te testen, sturen we je gratis 5 offerteaanvragen door.

Start de gratis proefperiode!